Yüksekokul
Tarihçe
Müdür Mesajı
Misyon & Vizyon
Yönetim
Yüksekokul Yönetimi
Program Başkanları
Programlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Akademik Kadro
Öğrenci
Bologna
İletişim
OBS |
EBYS |
Bologna |
Online Eğitim |
Avrasya Üniversitesi |
Yüksekokul
Tarihçe
Müdür Mesajı
Misyon & Vizyon
Yönetim
Yüksekokul Yönetimi
Program Başkanları
Programlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Akademik Kadro
Öğrenci
Bologna
İletişim
Mayıs 2022
Month
Sticky Post
18 Mayıs 2022
UBYO- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bitirme Çalışması Dersi Hk.
bitirme-tezi-2021-2022İndir
Read More
18 Mayıs 2022
GMS 1008 Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine
20.05.2022 tarihinde GMS 1008 Gıda Bilimi ve Teknolojisi dersi işlenemeyecek olup telafisi 27.05.2022 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında işlenecektir.
Read More
Arşivler
Mart 2025
Şubat 2025
Ocak 2025
Aralık 2024
Kasım 2024
Ekim 2024
Eylül 2024
Temmuz 2024
Haziran 2024
Mayıs 2024
Nisan 2024
Mart 2024
Şubat 2024
Ocak 2024
Aralık 2023
Kasım 2023
Ağustos 2023
Temmuz 2023
Şubat 2023
Ocak 2023
Ekim 2022
Temmuz 2022
Haziran 2022
Mayıs 2022
Mart 2022
Ocak 2022